Molyirtás Budaörsön hogy ne érje meglepetés!

Molyirtó szakembereink készséggel állnak   rendelkezésére!

molyirtas@molyirtas.hu

Molyirtás elérhetősége 06-20-9- 459090

Ellepték a budaörsi lakását a molylepkék? A molyirtást megpróbálta saját maga megoldani? Egyre több a moly a lakásában? Ezek a rovarok eleinte szinte észrevétlenül szaporodnak. Egyszer csak észrevesszük hogy egyre több molylepke repül hangtalanul a Budaörsi lakásban. Eleinte kézzel csapkodjuk őket. Egyszer csak rájövünk hogy birtokba vették a kamrát vagy a ruhásszekrényt. Azt veszzük észre hogy beköltöztek budaörsi lakásunk minden zugába

Sajnos a házilagos kivitelezésű molyirtás ritkán hoz eredményt! Egy mollyal fertőzött budaörsi lakásba föltétlen molyirtó szakembert kell hívni! Amit az átlagember tehet a molyok ellen azt megtalálja a molyirtás házilag kötetben.

A molyokkal  akár tetszik nekünk akár nem  muszáj foglalkoznunk. Egy figyelmetlen bevásárlás alkalmával óhatatlanul behurcoljuk Budaörsön is az otthonunkba a mollyal fertőzött  árút. A molyok pedig  napok alatt birtokba veszik új környezetet. Ekkor kezdődik a küzdelem a betolakodókkal szembe. Molyt találunk a szekrényben, de igen gyakran az élelmiszertárolóban is felbukkannak. Igazi túlélők nehéz a küzdelemre számíthatunk!

 Jó ha  tudjuk más fajta molyt találunk a kamrában  és másfajtát a ruhákban. Külsőre nagyon hasonlóak, de viszont egyaránt kellemetlenek és mid a két faj kártékony és undort kelt.

A molyirtás feltétlen szükséges, mert a háztartások a kamráiban szinte minden károsítani tud, amit ott talál. A nőstény egyenként vagy csomókban rakja le a petéit, a táplálékul szánt anyag felszínére. Magyarországon kb  2300 faj található illetve tartanak nyilván. A háztartásokban előforduló molylepkék jelentős bosszúságot és anyagi kárt okoznak

Molyirtás korszerű technológiája arra épül hogy hosszú távú megoldást biztosítson. A moly a rovarok közé tartozik még is speciális kivitelezést igényel. A molyirtó szakembernek rendelkezésre állnak közforgalomban nem kapható szerek mellyel  a molyirtás biztonsággal és kellő hatékonysággal elvégezhető.

 A sikeres  molyirtás feltétele a konzultáció a megrendelővel. A megrendelő előkészíti a terepet az irtáshoz

Élelmiszer molyirtás     Molyirtás lakásokban   Molyirtást az alábbi településeken végzünk

Molyirtás konyhában kamrában