Molyirtás a lakásokban a családok teljes megelégedésére

 

Molyirtás családoknál

Molyok irtásának telefonszáma   06-20-9 459090

molyirtas@molyirtas.hu

Molyirtó szakembereink hosszúévek óta végeznek  molyirtást családok számára a Budapesten  és vonzáskörzetében. Szakmai tudásuk mellet megtanulták hogy minden apróságra figyelni kell egy lakásban vagy családi házban. Büszkén állíthatjuk magunkról hogy molyirtás problémájával bátran és bizalommal fordulnak hozzánk a molyokkal  küszködő ügyfelek.

Családoknál  az információk átadásával kezdődik a moly probléma megoldása. Kiderítjük hogy a lakások mely pontján és milyen mollyal is kell számolnia a molyirtó szakembernek.

Kiválasztjuk a megfelelő technológiát.

 Tudni kell hogy a molyok nem teremnek maguktól. A lakásokba különböző módon hurcolják be az ott lakók . A lakások ideális körülményeket biztosítanak a molyok számára, ezért ott megtelepednek és gyorsan szaporodnak .

 

Nagyanyáink  levendulát és naftalint használtak a molyok távoltartására. A naftalin hatásos de kellemetlen szaga van ami a textíliákban  hosszan megmarad. Kár ezekkel az a régi idők gyakorlatával foglalkozni amikor korszerű és hatásos módszerek álnak a  molyirtó szakemberek rendelkezésére. Az európai normákhoz igazodó molyirtó szer és technológia biztosítja a molyok elszaporodásának megakadályozását.

Amennyiben biztosra szeretne menni ne várja meg a röpködő  molylepkéket lakásában .

Ne várja meg azt hogy a moly lárvák megrágják öltönyét, bundáját. Sok ügyfelünk kéri a megelőző kezeléseket, melyet évente elég elvégeztetni.    

molyirtas@molyirtas.hu